975
0
BENJAMINES

XUVENIL 0 – 4 SALGUEIRIÑOS CF « B«

Outra derrota do equipo xuvenil este fin de semana no Príncipe Felipe. O equipo comezou moi ben creando posibilidades claras e mantendo a posesión do balón na primeira metade que terminaría con 0-0 no marcador. No segundo tempo, dous goles nos primeiros 10 minutos despois do reinicio, un gol olímpico e un gol de culpa, condenarían ao equipo. O cansazo dos xogadores marcou o resto do xogo.

CADETE 2 – 6 CD RIBADUMIA « B«

Xogo desastroso xogado na mañá do domingo por nós. En ningún momento puidemos entrar no xogo, acabamos de crear oportunidades, pero o equipo rival aproveitou os nosos fallos defensivos e por iso chegamos a descansar cun resultado de 0-3; na segunda parte e unha vez que pasou polo vestiario o equipo intentou entrar no xogo e por un momento case o conseguimos grazas a un gol de Alex, pero non foi o día e volvemos ao pasado con agasallos no lado defensivo e Cara ao final, unha gran xogada de Brais deu paso ao resultado final, cun bo obxectivo. Toca para seguir traballando para que as situacións como o domingo non volvan ocorrer.

SCD PUENTECALDELAS « B« 1 – 3 ALEVIN « B«

Bo partido onde os xogadores afectaron o físico pero con posesión e control da pelota controlamos sen moito problema o xogo con tres goles produto de xogo rápido e desmarcados.

ALEVIN « A« 2 – 3 CD SOUTOMAIOR

BENJAMIN 1 – 5 MARCÓN ATLETICO

Outra derrota para os nosos fillos máis novos. A primeira parte deixou bos sentimentos nos que ambos equipos tiñan posibilidades. Dous clubs, un para cada equipo e varias xogadas con perigo que non conseguiron terminar na meta. Despois do comezo da segunda parte, o equipo visitante marcou o primeiro gol e alí caeron as cabezas, estaban cansados ​​e os desexos de empatar fixéronlles desalojar no campo e, polo tanto, chegaron 3 goles consecutivos en 3 minutos. Nunha xogada illada ben preparada, conseguiron marcar 1-3 pero iso non nos impediu marcar dous goles máis que deixaron a puntuación en 5-1.

ESCOLA DE FÚTBOL PONTEVEDRESA 0 – 4 PREBENJAMIN

Desde o inicio do partido control absoluto polos nosos fillos, en termos de intensidade e por calidades. Aproveitamos a oportunidade de distribuír os minutos igual para os 13 xogadores que estiveron presentes. Un xogo moi bo, pero claramente era superior e os nenos tiveron boa conta diso, chegando a dispersarse e perder a posición por un gol. Mellorando aos poucos, especialmente os máis novos